Aduh

Blog diary biasa, semua tulisan ada di sini. Silahkan melihat-lihat untuk dapat info.

Πώς να δείτε την αύρα

Η ανθρώπινη αύρα είναι κάτι που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι. Αυτή η συλλογή ενέργειας περιγράφει γενικά την ψυχική κατάσταση της συναισθηματικής, της υγείας και του χαρακτήρα που έχει κάποιος. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να δούμε την αύρα; Πηγή: cara melihat aura diri sendiri dan orang lain

Αν είμαστε απλοί άνθρωποι σαν τους άλλους, σίγουρα βλέπουμε την αύρα είναι δύσκολη. Αλλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτή τη γη που είναι προικισμένοι με ειδικές ικανότητες για να δουν την αύρα με γυμνό μάτι. Κατά την ανάπτυξή της, η αύρα μπορεί να ανιχνευθεί ή να φωτογραφηθεί χρησιμοποιώντας μια ειδική κάμερα, την κάμερα kirlian.

Με την άσκηση του πώς να βλέπεις την αύρα με συνέπεια, αποδεικνύεται ότι δεν βλέπεις μια αύρα με γυμνό μάτι. Το κλειδί είναι η εστίαση, η ηρεμία και η συνέπεια. Πριν εισέλθετε στη σκηνή για να μπορέσετε να δείτε την αύρα, θα πρέπει να διαβάσετε και να εξασκηθείτε πρώτα πώς να αισθανθείτε την αύρα. Επειδή στην πραγματικότητα το άρθρο πώς να δει αυτή την αύρα είναι μια συνέχεια της σελίδας.

Τι είναι η Aura;
Πριν προχωρήσετε περισσότερο στην άσκηση σχετικά με το πώς να δείτε την αύρα, θα πρέπει πρώτα να ξέρετε τι είναι μια αύρα. Γλώσσα, η αύρα είναι ένα ενεργειακό πεδίο ή μια εκροή που είναι αόρατη και περιβάλλει όλα όσα υπάρχουν στη ζωή. Έτσι, δεν είναι μόνο τα πράγματα που έχουν μια αύρα ή ενέργεια, άψυχα αντικείμενα όπως καρέκλες, ακόμη και πίνακες που έχουν ενέργεια. Ο όρος αύρα προέρχεται από την ελληνική, που σημαίνει "χαρούμενη".

Εκτός από το ενεργειακό πεδίο, αποδεικνύεται ότι η αύρα έχει επίσης χρώμα και το χρώμα δημιουργείται από το φως. Το 1666 το πρώτο άτομο που έδειξε αυτό ήταν ο Sir Isaac Newton.

Πώς να δείτε την αύρα
Αφού ξέρουμε τι είναι μια αύρα, ας αρχίσουμε να ασκούμε πώς να βλέπουμε την αύρα. Θυμηθείτε, η επιτυχία για κάθε άτομο είναι σχετική, αλλά για μέγιστα αποτελέσματα απαιτείται συγκέντρωση και συνέπεια.

Τεχνική χαλάρωσης
Η χαλάρωση είναι κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο στο αρχικό στάδιο. Όσο πιο χαλαρή και πιο χαλαρή είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να δεις την αποστολή του αίματός σου ή κάποιον άλλο. Πώς:

Εισπνεύστε βαθιά, στη συνέχεια εκπνεύστε αργά. Επαναλάβετε αυτήν τη μέθοδο μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος λειτουργίας.
Φανταστείτε μια εμπειρία και ένα ενδιαφέρον μέρος που σας κάνει ευτυχισμένους.
Χαλαρώστε όλους τους μυς του σώματός σας. Ξεκινώντας από το δάχτυλο μέχρι το άκρο των μαλλιών.
Μην αφήνετε άλλες σκέψεις πέρα ​​από την ευτυχία να μπείτε στο μυαλό σας.
Θυμηθείτε, δεν υπάρχει λόγος να χαλαρώσετε!

Αρχικά, χρειάζεται πολύς χρόνος για να είστε πλήρως στο στάδιο χαλάρωσης, αλλά εάν είστε επιμελής στην άσκηση, θα μπείτε εύκολα σε αυτό το στάδιο με την πάροδο του χρόνου. Ίσως μια μικρή μουσική διαλογισμού θα βοηθήσει. Ο σκοπός αυτής της άσκησης χαλάρωσης είναι να σας κάνει να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε άνετα. Στην αρχή παίρνει ένα ήσυχο μέρος και κατάσταση, αλλά αν είστε ήδη καλά, μπορείτε να εισέλθετε σε μια χαλαρή κατάσταση, ακόμη και σε θορυβώδεις συνθήκες.

Δείτε την αύρα του εαυτού σου
Μόλις είστε σε χαλαρή κατάσταση, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να βλέπετε τη δική σας αύρα.

1. Δείτε αύρα δακτύλου
Αυτή η μέθοδος μπορεί να γίνει όταν περάσετε το στάδιο χαλάρωσης. Τα απλά έγχρωμα τοιχώματα θα είναι πολύ χρήσιμα. Εδώ είναι τα βήματα για το πώς να δείτε την αύρα των δικών σας δακτύλων:

Κολλήστε και τα δύο άκρα του δείκτη σας προς τα εμπρός.
Αφήστε το για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα.
Εστίαση στο κέντρο των δύο άκρων των δακτύλων (στο σημείο συνάντησης των δύο άκρων των δακτύλων).
Στη συνέχεια απελευθερώστε αργά ή κρατήστε τα δύο δάχτυλα μακριά.
πώς να δείτε την αύρα των δύο άκρων των δακτύλων
Συνδέστε και τα δύο άκρα του δείκτη
Κοίτα τι συνέβη! Θα πρέπει να βλέπετε μια αμυδρή λευκή γραμμή που να συνδέει τις δύο άκρες των δακτύλων.

Εάν δεν ήταν επιτυχής, ο παράγοντας είναι επειδή είστε λιγότερο χαλαροί και πολύ πιεστικοί για να είστε σε θέση. Εκτός από τα δάχτυλά σας.

Θα δείτε επίσης σαν ένα λευκό φως που περιβάλλει το δάχτυλό σας, αυτό είναι που ονομάζεται αύρα. Επαναλάβετε την άσκηση όταν είναι δωρεάν. Δεν πρέπει να διαρκέσει πολύς χρόνος για να το δείτε αυτό. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό φόντο, όπως λευκό ή ανοικτό κίτρινο. Αφήστε λίγο φωτισμό.

2. Δείτε την αύρα του εαυτού σας με έναν καθρέφτη
Αφού είστε εξειδικευμένοι στο πώς να δείτε την αύρα των δύο άκρων των δαχτύλων, τότε μπορείτε να εισάγετε το επόμενο στάδιο, το οποίο είναι να δείτε την αύρα ολόκληρου του σώματός σας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας καθρέφτης και ένας απλός τοίχος / φόντο.

Για να δείτε την αύρα του σώματός σας, αρχικά δεν χρειάζεται να βλέπετε ολόκληρο το σώμα σας, μόνο από το στήθος μέχρι το κεφάλι. Πώς:

Σταθείτε σε ύψος περίπου 50-60 cm μπροστά από τον καθρέφτη.
Εστίαση στους δύο ώμους σας.
Μείνετε χαλαροί και επικεντρωθείτε στην αναπνοή.
Με την πάροδο του χρόνου, θα δείτε σαν ένα νέφος γύρω από τους ώμους σας και ολόκληρο το κεφάλι σας. Αρχικά θα δείτε μόνο λευκό. Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι καλό ξεκίνημα. Εάν είστε προχωρημένοι, θα αρχίσετε να βλέπετε τα χρώματα γύρω από το σώμα σας. παραμείνετε επικεντρωμένοι στην θέα, χαλαρώστε και ρυθμίστε την αναπνοή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

3. Πώς να δείτε τη συνημμένη αύρα

Ο επόμενος τρόπος για να δείτε την αύρα είναι επίσης πολύ χρήσιμος, που είναι να δείτε τα ίχνη της αύρας της παλάμης που είναι προσκολλημένη στον τοίχο. Σε αυτή τη σύνοδο, δεν χρειάζεστε τίποτα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοικειωθεί ή τουλάχιστον 2 τρόπους εκ των προτέρων.

Βάλτε την παλάμη του χεριού σας σε ένα απλό τοίχο φόντου.
Αφήστε το για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα.
Εστίαση στην παλάμη του χεριού.
Απελευθερώστε αργά την παλάμη του τοίχου.
Όταν η παλάμη απελευθερωθεί, κοιτάξτε τον τοίχο.
Κοίτα τι συνέβη! Εάν η πρακτική σας είναι επιτυχής, θα δείτε το φως σαν μια ομίχλη αποτύπωμα στον τοίχο. Το σχήμα είναι σαν την παλάμη του χεριού που βρήκατε νωρίτερα. Αργά η αύρα αποσυντέθηκε στη φύση.

Πώς να δείτε την αύρα κάποιου άλλου
Αφού είστε ειδικός στο να ασκείστε πώς να βλέπετε τη δική σας αύρα, τώρα είναι η ώρα να μπείτε στα πιο δύσκολα στάδια. Για να δείτε την αύρα των άλλων, πρέπει τουλάχιστον να είστε ικανός να βλέπετε την αύρα του εαυτού σας.

Σε αυτή την άσκηση το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιος άλλος, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, φίλος, οικογένεια ή οποιοσδήποτε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το άτομο θέλει να ασκήσετε. Δείτε πώς:

Έχετε το αντικείμενο να στέκεται ακριβώς ενάντια στον τοίχο.
Η θέση σας βρίσκεται περίπου 3 μέτρα μπροστά από τον φίλο σας.
Εστίαση το βλέμμα σας πάνω από τον ώμο του αντικειμένου.
Κοίτα τι συνέβη! Θα πρέπει να δείτε το ίδιο όπως και στην πρακτική να βλέπετε τη δική σας αύρα στον καθρέφτη. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση όσο πιο συχνά γίνεται, μέχρι να είστε ειδικός.

Συμπεράσματα
Η άσκηση για να δείτε την αύρα του εαυτού σας και των άλλων πρέπει να είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Δεν υπάρχει λόγος για χρονικό στόχο, ώστε να είναι σε θέση να βλέπει με σαφήνεια την αύρα, που ρέει ακριβώς όπως ακριβώς. Στο παραπάνω σεμινάριο εξηγείται ότι πάντα λαμβάνεται ένα απλό υπόβαθρο, επειδή είναι ευκολότερο να βλέπεις την αύρα σε ένα απλό περιβάλλον. Στα προχωρημένα στάδια, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο ή πολύχρωμο φόντο. Τότε μπορείτε να αυξήσετε ξανά κοιτάζοντας άμεσα τις δραστηριότητες των ανθρώπων έξω από το δωμάτιο.

Με το πέρασμα του χρόνου και την ανάπτυξη της εκπαίδευσής σας, θα δείτε γρήγορα μια αύρα ενός ατόμου αμέσως θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρώματα της αύρας. Το κλειδί είναι η ηρεμία και η εστίαση.

Η αιτία της αποτυχίας να εξασκηθείτε πώς να βλέπετε την αύρα είναι επειδή είστε πολύ επιμονή ή αναγκάζετε τον εαυτό σας να πετύχει γρήγορα. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος! Απολαύστε την πρακτική σας, απολαύστε τη διαδικασία και την ανάπτυξη. Καλή τύχη!