Aduh

Blog diary biasa, semua tulisan ada di sini. Silahkan melihat-lihat untuk dapat info.

Hoe een aanrechtsproeier te vervangen?

f:id:ivanruna:20220125141123j:plain

Als je je afvraagt ​​hoe je de sproeier in je aanrecht moet vervangen, ben je hier aan het juiste adres. Hier is een stapsgewijze handleiding. Koppel met een tang de slang los van de Nivito behuizing en schroef de slangaansluiting los. Eenmaal losgemaakt, trekt u de slang uit de behuizing en brengt u deze naar een bouwmarkt of bouwmarkt. U moet de moer opnieuw installeren en vervolgens de tuit opnieuw aansluiten.

Sluit de watertoevoer af

Om de oude sproeier te verwijderen, sluit u het water naar de gootsteen af. Dit kan bij de waterleiding of bij de kleine kraan onder de gootsteen. Nadat u het water hebt afgesloten, verwijdert u de flexibele lijn van de veldspuit. Draai met een tang de moer los waarmee het nieuwe mondstuk vastzit. Als u de moer niet ziet, gebruik dan loodgieterplamuur om de behuizing af te dichten.

Verwijder de spuitkop en de slang. Installeer de nieuwe door de oude slang eraf te draaien. Draai de moer en de nieuwe spuitkop voorzichtig los. Als je een sproeier met een sluitring hebt, bevestig deze dan aan de slang. Installeer de slang door de moer vast te draaien om de mondstukkop opnieuw te installeren. Zorg ervoor dat u de watertoevoerventielen van de keukenkraan test.

Verwijder de sproeikop

Nadat de oude sproeier is verwijderd, kan de slangconstructie tegen de klok in worden gedraaid om los te koppelen van de waterleiding van de hoofdkeukenkraan. Vervolgens moet u de oude mondstukkop en de oude slang verwijderen. Vervolgens kunt u met de bekkensleutel de nieuwe sproeikop op de montagemoer schroeven. Zorg ervoor dat u de pakking bewaart, zodat u deze kunt vervangen door een nieuwe.

De sproeiermoer is de moer die het mondstuk op zijn plaats houdt. De moer heeft meestal dezelfde kleur als de slang. Gebruik dezelfde moer en slang om deze te vervangen. Zorg ervoor dat de slang stevig vastzit aan het mondstuk. Nadat het nieuwe mondstuk is verwijderd, draait u de montagemoer vast met een bekkensleutel. Vervang vervolgens de moer door de nieuwe.

Het kan een moeilijke taak zijn

Draai de moer los die de sproeier op zijn plaats houdt. Het kan moeilijk zijn om deze moer te bereiken zonder een helper, maar het is essentieel om beschadiging van de slang te voorkomen door de oude veldspuit te verwijderen. Om de nieuwe sproeier te installeren, verwijdert u de oude uit de gootsteen en verwijdert u deze. Schroef vervolgens de nieuwe slang op zijn plaats. U moet de waterbron opnieuw aansluiten op het nieuwe mondstuk.

Je hebt een sleutel van een loodgieter nodig om de sproeier in een gootsteen te verwisselen. De nieuwe veldspuit moet een pakking rond de basis hebben. Gebruik vervolgens de stopverf van de loodgieter om de nieuwe spuitbehuizing op zijn plaats af te dichten. Om de sproeier te vervangen, moet u de kraan opnieuw monteren. Als de veldspuit correct is geïnstalleerd, lekt hij geen water, maar hij past mogelijk niet helemaal.