Aduh

Blog diary biasa, semua tulisan ada di sini. Silahkan melihat-lihat untuk dapat info.

Hur man installerar kopparrör i stället för en kökskran

f:id:ivanruna:20211204164213j:plain

Vill du lära dig hur man installerar kopparrör i en köksblandare? Proceduren är faktiskt ganska enkel. Du kan faktiskt åstadkomma det på egen hand. Det skulle dock vara att föredra om du anlitade en rörmokare för att utföra denna uppgift åt dig. Du bör vara medveten om att kopparrör är betydligt tyngre än andra typer av rör. Som ett resultat är det mer sannolikt att du krossar diskbänken.

Rätt verktyg och enhet

Den goda nyheten är att om du har rätt verktyg och material behöver du inte gå igenom detta. På mindre än en timme kan du slutföra denna uppgift på egen hand. Här är vad du behöver:

Diskbänkar i koppar är en syn att skåda. De är väldigt känsliga, men genom att placera dem på en stadig gryta, stekpanna eller tallrik kan du säkerställa att de inte går sönder. Se bara till att krukan eller tallriken du ska använda för att säkra diskbänken har en jämn botten. Du behöver också en lång skruvmejsel för att komma till diskbänken. Börja med att skruva loss diskbänkens bultar och sedan dra ut dem.

En av anledningarna till att individer måste ersätta diskhoar med kopparrör är att kopparrör en gång i tiden var vanliga i äldre hem. Dessa kopparrör riskerar nu att rosta och lätt skadas. Om du vill lära dig att byta ut en köksblandare med kopparrör, se till att den inte är rostad först. Om den lyser kan du testa den genom att leda en ström genom den. Det är inte så hemskt om det lyser vitt.

Stora frågor

Om du kan se diskbänken och kopparrören röra vid varandra kan det vara ett problem. Det första du bör göra är att säkra båda. Detta kan kosta några dollar i förväg, men det kommer att spara mycket pengar på lång sikt. Du måste försegla dem båda eftersom vattnet som kommer ut från dem kommer att interagera med varandra och producera korrosion.

En annan viktig punkt att komma ihåg är hur man väljer rätt köksblandare. Köp inte bara det du ser i butiken. Du måste ta dig tid att undersöka alla de många varianterna. Vissa köksblandare är avsedda att användas med varma kastruller och stekpannor, medan andra är avsedda att användas med kalla kastruller. Varmvattenledningar ska användas med heta kastruller och kallvattenledningar ska användas med kalla kastruller. Som ett resultat måste du vara säker på att välja rätt alternativ.

Placera diskbänken korrekt

Om du vill lära dig att byta ut en köksblandare mot kopparrör är det första steget att ta reda på var kranen sitter. Att öppna köksblandaren och titta inuti är ett enkelt sätt att uppnå detta. Nästa steg är att vrida ventilen till "av"-läget när du har hittat den. Nu när kranen inte tillåter något vatten att färdas genom den, måste du se till att vattnet inte rinner ut.

Det är ganska enkelt att skaffa en ny köksblandare med kopparrör. De flesta specialister rekommenderar att du köper dem online. Se bara till att det är rätt. Detta kommer att spara pengar och ansträngning samtidigt som du letar efter en lämplig ersättare.

Nästa steg är att ta bort den gamla köksblandaren om du vill lära dig hur du byter ut köksblandaren mot kopparrör. På grund av motståndet kan detta vara svårt, så se till att du trycker hårt. Efter det kan du börja skära av kopparrören. Efter det fäster du dina nya kopparrör i köksblandaren.

Att välja rätt typer av diskbänk

Den bästa metoden att lära sig att byta ut en köksblandare med koppar är att se till att du har de rätta. De bästa ger dig de bästa resultaten, så se till att du installerar den på köksblandaren enligt tillverkarens instruktioner. I detta scenario, se till att kopparhandfatskranen är kompatibel med kopparkranen. Du bör också lägga lite tid på att bestämma vilken typ av kran som fungerar med din diskbänk. Har du till exempel ett dubbelt handfat måste du bestämma vilken typ av kran som fungerar för båda diskbänkarna.

Det sista steget i att lära sig hur man byter ut en köksblandare med koppar är att borra hålen för den nya diskbänkskranen i koppar. Du kan placera avloppsutloppet nära diskbänken för att förhindra att vatten stänker ut. Den gamla kranen kan sedan tas bort med skruvmejseln. Testa slutligen den nya genom att lägga den i diskhon och sätta på vattnet.