Aduh

Blog diary biasa, semua tulisan ada di sini. Silahkan melihat-lihat untuk dapat info.

Typer vaskfeller for bad

f:id:ivanruna:20211126232504j:plain

Det finnes mange forskjellige typer baderomsvaskfeller på markedet. Spørsmålet er, hva er forskjellene, og hvordan kan du finne ut hvilken type du skal velge? Her er en rask gjennomgang av de mest populære typene vaskefeller:

Kjøkkenvasken feller

En kjøkkenvask -felle går i den ene enden av vasken for å fange opp drypp eller søl. Oftest for øyer og øybarer er de designet for å gli under leppen på bollen. De er veldig rimelige og kan få enhver vask til å se mye mer profesjonell ut.

Badevasken feller

I likhet med kjøkkenvaskfellen er disse designet for å gli under leppen på bollen. De er vanligvis laget av gummi, men det finnes også slip-on-typer som har et nettingdeksel. Disse kan være litt vanskeligere å rengjøre fordi rusk noen ganger blir fanget mellom fellen og vasken, noe som gjør dem litt vanskeligere å fjerne enn oppvaskkummene.

Badevasken dekker

Vaskfeller og servantlokk kombineres vanligvis for å forhindre at gulvet blir dekket av vaskavfall. En vaskefelle skyves under kanten av kummen, mens et oppvaskdeksel går over hele vasken. De er enkle å bruke, og noen er drevet av elektrisitet, noe som gjør at du ikke trenger å jobbe for hardt for å holde dem på plass.

Skap vask feller

Sannsynligvis den vanligste typen oppvaskkum på badet, disse er vanligvis hengslet på siden og hengt fra taket eller annen veggkilde. De gjør akkurat som navnet tilsier: henger fra taket eller en annen vegg, fanger og holder vasken når den faller oppå den. Fangsten til denne typen vaskefelle er vanligvis laget av en sterk kabel som går helt ned til bakken. Skapvaskfeller er ofte brukt i boliger som har liten plass til andre typer servantstoppere, men de kan også brukes på bad hvor det er mye vaskflate.

Baderom vask stoppere

Baderomsvaskstoppere er den tradisjonelle typen vaskfelle; de plasseres ganske enkelt i et hull over vasken. Når vasken synker sakte, trekker proppen automatisk vasken ned, slik at den ikke setter seg på toppen av avløpet. I dag kommer mange modeller med en elektronisk motor som hjelper stopperen med å holde seg på plass, men de eldre modellene kan vanligvis fortsatt betjenes manuelt, for sikkerhets skyld.

Bannen synker feller

Baderomsvaskfeller som går inn i et hull i vasken kalt en spann kan være enten manuelle eller elektroniske. De trekker vanligvis vasken ned for hånd, men noen moderne modeller bruker motorer for å hjelpe dem med å holde vasken fra å synke. De fungerer omtrent som en stopper for kjøkkenvask, ved at de forhindrer at vasken faller av benken, men de er ikke avhengige av tyngdekraften for å holde vasken på plass.

Dette er tre av de vanligste typene vaskfeller på badet. Andre inkluderer plastforede feller, eggformede feller og slangeformede feller. De fleste av disse er ment å bidra til å forhindre sprut eller ulykker rundt vasker, men du må kanskje også bekymre deg for dem når du dusjer, siden de lett kan veltes og føre til at du løper i badekaret. Hvis du har mye glass i dusjen, bør du også se på å ha vaskfeller i glass. Disse typer servantstoppere forhindrer at glasset i dusjkabinettet sklir ut og lar vann sprute inn i dusjen.